FELHÍVJUK FIGYELMÜKET,HOGY AZ EURÓ ÁRFOLYAM INGADOZÁSA MIATT A FELTÜNTETETT ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!MINDEN RENDELÉS ESETÉN ÉRTESÍTJÜK ÖNÖKET AMENNYIBEN MAGASABB ÁRON TUDJUK A MEGRENDELT TERMÉKET BESZEREZNI!MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

WEBÁRUHÁZUNK IDEIGLENESEN ZÁRVA!

Amouage Ciel termékek.

A hihetetlenül élénk és sugárzó Amouage Ciel illat sugárzik az élettől. Gazdagon tartalmazza olyan virágok eszenciáját, amelyek a tiszta, kék ég alatt nyíltak ki, és minden reggel harmatcseppek öntözik őket. A Ciel illat a tisztaság, gyengédség és az életöröm jelképe. Kedvet ad arra, hogy mezítláb futkározzon a harmatban, és így élvezze a szabadság igazi eufóriáját. Az Amouage Ciel Eau de Parfum pompásan illik a modern, romantikus lelkű nőkhöz, akik imádják a pezsgést és az abszolút szabadság érzését. Az illat 2003-ban került piacra.

1 Amouage Ciel termék található.
 • Amouage Ciel EDP 100ml parfüm nőknek

  Amouage Ciel EDP 100ml parfüm nőknek

  Az Amouage Ciel virágos Eau de Parfum a tavaszi reggel összes tónusát felöleli. Illata kellemesen üde. Az illatot virágok gyengéd tónusai vezetik be, az ibolya és a fehér gardénia varázslatos illata tovább fokozza veleszületett érzékiségünket…

  48 950 Ft
  [117.25EUR] / db
  Hűségpont: 489 pont
  Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.